Om oss

Ekonomirekrytering ägs av HR Group Nordic AB och är en av de högst rankade inom onlinerekrytering, både för den privata och den offentliga sektorn. Detta har vi gjort sedan 2008.

Vårt mål är att utveckla långsiktiga partnerskap i samband med rekrytering och employer branding. Oavsett om ni rekryterar sällan eller kontinuerligt vill vi att Ekonomirekrytering skall vara det självklara valet. Vi vill kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen och största träffsäkerheten.

Vi jobbar med målgruppsanpassade lösningar för att Er rekryteringsprocess skall bli så effektiv som möjligt. Vi jobbar målmedvetet för att både vi och våra kunder ständigt skall ligga i framkant och leverera.

Så hjälper vi er via vår egna kanal:

Annonsering

Annonsera er tjänst på Ekonomirekrytering för att nå kandidater inom ekonomi som besöker vår hemsida i jakt på nya utmaningar. Tusentals kandidater besöker vår hemsida varje månad för att leta sig vidare i karriären. Medianbesökaren på Ekonomirekrytering är en kvinna mellan 25-34 år och är förutom anställd inom ekonomirelaterade yrken, intresserad av nyheter och/eller politik.

Utskick

Våra målgruppsanpassade utskick baseras på er efterfrågade kompetens och går iväg som ett mejlutskick till samtliga personer som bevakar den typen av tjänst i önskad region. Vi har sedan 2008 upparbetat ett brett kontaktnät med allt från svårrekryterade revisorer till erfarna ekonomichefer i hela landet.

Employer branding

Vi erbjuder kunder att exponeras mot önskad målgrupp i form av olika bannerlösningar (grafisk annons på vår hemsida) och verksamhetspresentationer där vi utformar en passande grafik och exponerar er som den attraktiva arbetsgivaren ni är. Detta för att kandidaterna ska få en tydligare bild av er som arbetsgivare och ”lära känna” er verksamhet.

>Läs mer om hur vi jobbar i sociala medier

För mer information om bolaget:
www.hrgroupnordic.com